210.95.11.000 - Καλλιθέα
kallithea@aprolipsis.gr
Δευτέρα - Παρασκευή: 06:00 - 21:30 Σάββατο: 07:00-15:00
Θεομήτορος 31/40 - Άλιμος Συν.Δαβάκη -37- Καλλιθέα
Widget Image
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ / ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

Blog

Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ

 

Το Α ΠΡΟΛΗΨΙΣ δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και φροντίδα. Είναι ένα Πρότυπο Διαγνωστικό κέντρο με σκοπό τις ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες φροντίδας στο παιδί και στους γονείς. Συμπληρώνοντας 3 χρόνια λειτουργίας έχει καθιερωθεί ως το πλέον «εξειδικευμένο» Διαγνωστικό κέντρο για την παιδική αιμοληψία σε όλα τα Νότια Προάστια.

Η αιμοληψία στο εργαστήριο μας γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά ,με στόχο να νιώθουν άνετα,οικεία και να μετατρέψει τη διαδικασία σε μια διασκεδαστική εμπειρία. To ιατρικό δυναμικό είναι πλήρως εκπαιδευμένο και καταρτισμένο με πολυετή εμπειρία στον παιδιατρικό τομέα. Ενώ διαθέτουμε ειδικές «παιδιατρικές» βελόνες ελάχιστου μεγέθους, και με αυτό τον τρόπο ελαχιστοποιούμε τη δυσφορία και ενόχληση των μικρών μας φίλων.

Επιπλέον το εργαστήριο μας διαθέτει την πλέον σύγχρονη συσκευή ‘vein light’ και έτσι ανιχνεύουμε τις πλέον δύσκολες στην εμφάνιση και λεπτές φλέβες, πετυχαίνοντας την άριστη αιμοληψία, χωρίς την ταλαιπωρία  του παιδιού.

Το Α ΠΡΟΛΗΨΙΣ εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση με σεβασμό και υπευθυνότητα στις ανάγκες των παιδιών.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι προσπαθούμε και θα προσπαθούμε πάντα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των σημαντικότερων προσώπων που υπάρχουν στην ζωή μας, τα παιδιά μας !!!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας……