210.95.11.000 - Καλλιθέα
kallithea@aprolipsis.gr
Δευτέρα - Παρασκευή: 06:00 - 21:30 Σάββατο: 07:00-15:00
Θεομήτορος 31/40 - Άλιμος Συν.Δαβάκη -37- Καλλιθέα
Widget Image
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ / ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

Blog

🟢 29 Σεπτεμβρίου… Παγκόσμια ημέρα Καρδιάς

 

🔹 Στόχος αυτής της ημέρας, είναι η ευαισθητοποίηση μας για τα καρδιαγγειακά νοσήματα, που τις τελευταίες δεκαετίες αποτελούν μάστιγα στις ανεπτυγμένες χώρες.

🔹 Οι καρδιαγγειακές νόσοι, με κύριο εκπρόσωπο τη στεφανιαία νόσο η οποία μπορεί να οδηγήσει σε έμφραγμα του μυοκαρδίου, μπορούν να προκληθούν από έναν συνδυασμό συμπεριφορικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικο-οικονομικών παραγόντων κινδύνου, όπως η χρήση καπνού, η υψηλή αρτηριακή πίεση, η ανθυγιεινή διατροφή, η υψηλή χοληστερόλη, ο σακχαρώδης διαβήτης, η ατμοσφαιρική ρύπανση, η παχυσαρκία, η νεφρική νόσος, έλλειψη σωματικής άσκησης, επιβλαβής χρήση αλκοόλ και το άγχος.

🔹 Το οικογενειακό ιστορικό, το εθνικό υπόβαθρο, το φύλο και η ηλικία μπορούν επίσης να επηρεάσουν δυσμενώς τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου ενός ατόμου.

🟢 Το Διαγνωστικό μας κέντρο, προσανατολισμένο πάντα στον τομέα της προληπτικής ιατρικής, διαθέτει υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και προσφέρει τις κάτωθι καρδιολογικές εξετάσεις:

• Yπερηχογράφημα -triplex καρδιάς
• Τεστ κοπώσεως
• Ηolter ρυθμού και πίεσης
• Ηλεκτροκαρδιογράφημα
• Προληπτικό έλεγχο αθλητών
• Πιστοποιητικό άθλησης
Για όλο το Οκτώβριο το κέντρο μας προσφέρει σε όλα τα προσφερόμενα καρδιολογικά πακέτα και στις μεμονωμένες καρδιολογικές εξετάσεις ειδικές τιμές.

Καλέστε μας για να ενημερωθείτε:
📍Άλιμος/Άγιος Δημήτριος
210.98.50.000/210.98.11.880
📬info@aprolipsis.gr
📍Καλλιθέα : 210.95.11.000
📬kallithea@aprolipsis.gr