210.95.11.000 - Καλλιθέα
kallithea@aprolipsis.gr
Δευτέρα - Παρασκευή: 06:00 - 21:30 Σάββατο: 07:00-15:00
Θεομήτορος 31/40 - Άλιμος Συν.Δαβάκη -37- Καλλιθέα
Widget Image
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ / ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

Τεστ Covid-19

To διαγνωστικό μας κέντρο πάντα στο επίκεντρο των επιστημονικών εξελίξεων, προσφέρει μία νέα και πρωτοποριακή μοριακή εξέταση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα νέο μοριακό τεστ το οποίο ανιχνεύει ταυτόχρονα τον νέο κορωνοϊό SARS-CοV-2 που προκαλεί την ασθένεια COVID-19, τους ιούς Influenza A και Β που προκαλούν την κοινή γρίπη, καθώς και τον ιό του Αναπνευστικού Συγκυτίου (RSV), ο οποίος προκαλεί τη αναπνευστική λοίμωξη RSV. Τόσο οι ιοί της κοινής γρίπης όσο και ο RSV προκαλούν ετήσιες επιδημίες με έξαρση κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

Η εξέταση αυτή έρχεται σε μια χρονική περίοδο η οποία θεωρείται πολύ κρίσιμη, αφού η τρέχουσα πανδημία του COVID-19 θα συνυπάρξει με άλλες εποχικές αναπνευστικές λοιμώξεις που έχουν παρόμοια συμπτώματα, κάτι που κάνει τη διάγνωσή τους πάρα πολύ δύσκολη.

Είναι δεδομένο ότι η δημιουργία άμεσων και καινοτόμων εργαστηριακών διαγνωστικών εξετάσεων, με ικανότητα ταυτόχρονης ανίχνευσης πολλαπλών ασθενειών μέσω ανάλυσης ενός μόνο δείγματος, προσφέρει διάγνωση εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια, η οποία οδηγεί σε ορθότερη καθοδήγηση, ιατρική περίθαλψη και φροντίδα των ασθενών από τους κλινικούς ιατρούς.

Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ

Το διαγνωστικό μας ….Το διαγνωστικό σας!