210.95.11.000 - Καλλιθέα
kallithea@aprolipsis.gr
Δευτέρα - Παρασκευή: 06:00 - 21:30 Σάββατο: 07:00-15:00
Θεομήτορος 31/40 - Άλιμος Συν.Δαβάκη -37- Καλλιθέα
Widget Image
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ / ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ

ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ …ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΑΣ

Η δημιουργία του Διαγνωστικού Κέντρου Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ πριν από λίγα χρόνια, ήταν ένα εγχείρημα με σαφείς στόχους και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Στόχευε στην βελτίωση των υπηρεσιών της Διαγνωστικής και Προληπτικής Ιατρικής και επεδίωκε την αλλαγή φιλοσοφίας στην προσέγγιση του εξεταζόμενου.

Από το ξεκίνημα, βασικό μας μέλημα ήταν η προσφορά ευρύτερων επιστημονικών υπηρεσιών, πάντα προσανατολισμένες στην ποιότητα, στην αξιοπιστία αλλά και στην ανθρώπινη επαφή.

Ο σεβασμός στον «Άνθρωπο», η απόδοση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας αλλά και εξελιγμένων διαγνωστικών μεθόδων και πρακτικών ήταν και είναι βασικοί πυλώνες της λειτουργίας μας.

Επιπλέον η άριστη κατάρτιση του προσωπικού μας και η συνεργασία με άρτια καταρτισμένουςκαι πολύπειρους επιστήμονες υγείας, εγγυώνται υψηλού επιπέδου Ιατρικές Υπηρεσίες τόσο στοκομμάτι της πρόληψης αλλά και της διάγνωσης.

Παράλληλα το διαγνωστικό μας κέντρο έχει επεκτείνει τη δραστηριοποίησή του και έχει συνάψει σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα σε όλη την Ελλάδα για τη διενέργεια του Test Αναπνοής ανίχνευσης του Ελικοβακτηριδίου Helicobacter Infai Test.

Επιπρόσθετα εφαρμόζουμε όλες τις προβλεπόμενες και απαραίτητες διαδικασίες διασφάλισης υψηλής ποιότητας στις λειτουργίες σε όλα τα στάδια παραγωγής υπηρεσιών του διαγνωστικού μας κέντρου.

Σήμερα με τη λειτουργία των νέων μας τμημάτων, στοχεύουμε στη διεύρυνση των διαγνωστικών μας υπηρεσιών σε νέους τομείς και τμήματα που θα μπορούν να καλύψουν το ευρύτερο
φάσμα των θεραπευτικών αλλά και προληπτικών αναγκών των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται το πολυτιμότερο αγαθό τους… Την υγεία τους.

Στο διαγνωστικό μας κέντρο λειτουργούν τα εξής τμήματα:

ΤΜΗΜΑ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ
• Αξονική Τομογραφία 128 τομών

ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ
• Μαγνητική Τομογραφία 1,5 Τ

MIKΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
• EI∆IKO TMHMA ΠΑΙ∆ΙΚΗΣ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΝ
• 3D ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΜΟΣΥΝΘΕΣΗΣ
• ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
• ΥΠΕΡΗΧΟΙ – TRIPLEX
• ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ
• ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ

ΤΜΗΜΑ Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
• ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ – ΚΕΦΑΛΟΜΕΤΡΙΚΗ
• 3D ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ Ο∆ΟΝΤΩΝ CBCT (DENTAL SCAN)

ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
• ΗΚΓ – TRIPLEX –
ΤΕST ΚΟΠΩΣΕΩΣ – HOLTER

Σε αυτό που δεσμευόμαστε όλοι όσοι εργαζόμαστε εδώ είναι ότι θα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το μήνυμά μας πραγματικότητα για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε…

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας…

Ανδρέας X. Κουτσοδόντης
Διοικητικός Διευθυντής

Bικτωρία Θεοδωροπούλου
Επιστημονική Διευθύντρια
MBA/MSc Iατρός Βιοπαθολόγος