210.95.11.000 - Καλλιθέα
kallithea@aprolipsis.gr
Δευτέρα - Παρασκευή: 06:00 - 21:30 Σάββατο: 07:00-15:00
Θεομήτορος 31/40 - Άλιμος Συν.Δαβάκη -37- Καλλιθέα
Widget Image
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ / ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

Blog

 Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ ΧΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2022

Άλλη  μια εξαιρετική διάκριση  για το  διαγνωστικό μας κέντρο!

Tο διαγνωστικό μας κέντρο κατάφερε να εισέλθει σε μια  μικρή ομάδα εταιριών από όλη την Ελλάδα, που ξεχώρισαν  στο τομέα της συνολικής αξιολόγησης παρεχόμενων υπηρεσιών, κερδίζοντας το βραβείο ΄΄Χρυσή Εταιρεία 2022’ ΄.

Το βραβείο αυτό απονέμεται  μόλις στο 10% των εταιρειών  σε Πανελλήνιο επίπεδο, που κατορθώνουν να λάβουν τουλάχιστον 85% θετικές κριτικές στο διαδικτυακό περιβάλλον αξιολόγησης υπηρεσιών.

Μετά τη συλλογή και ανάλυση των δεδομένων, το διαγνωστικό μας ήταν νικητής στην κατηγορία του  και μεταξύ των εταιριών με την καλύτερη βαθμολογία στην Ελλάδα.

Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας, να ευχαριστήσουμε όλους τους  συνεργάτες μας, που όλα αυτά τα χρόνια, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος  και το  ίδιο μεράκι σχετικά με την  εκπαίδευσ , τη γνώση  και την ποιοτική εξυπηρέτηση.

Και φυσικά πάνω από όλα, ευχαριστούμε όλους εσάς που χάρη στην εμπιστοσύνη και προτίμησή σας, αναδείξατε το Διαγνωστικό μας κέντρο, ως μία από καλύτερες  εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Εμείς από τη μεριά μας, δεσμευόμαστε ότι κάθε μέρα, θα συνεχίσουμε άοκνα να προσπαθούμε να  κάνουμε πράξη το μήνυμα  μας….

Κάθε μέρα θα προσπαθούμε να είμαστε …

Το διαγνωστικό μας…Το διαγνωστικό σας!!

Σας ευχαριστούμε…….

Όλη η ομάδα του Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ