210.95.11.000 - Καλλιθέα
kallithea@aprolipsis.gr
Δευτέρα - Παρασκευή: 06:00 - 21:30 Σάββατο: 07:00-15:00
Θεομήτορος 31/40 - Άλιμος Συν.Δαβάκη -37- Καλλιθέα
Widget Image
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ / ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

Blog

Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ – SIEMENS Healthineers

 

Υπερσύγχρονο Eργαστήριο Βιοπαθολογίας & Πιστοποιημένη ποιότητα Υπηρεσιών!

 

To διαγνωστικό μας κέντρο, πάντα εστιασμένο στην ποιότητα σε όλους τους τομείς εξυπηρέτησης αλλά και στη σύγχρονη Ιατρική τεχνολογία, συνεργάζεται από το ξεκίνημά του, με την κορυφαία και ηγέτιδα εταιρία Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού SIEMENS .

 

Μέσα από αυτή την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία, το διαγωνιστικό μας κέντρο εξοπλίστηκε με τους κορυφαίους αιματολογικούς, βιοχημικούς και Ανοσολογικούς αναλυτές.

 

Επιπρόσθετα, στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας εφαρμόστηκαν ακόμα πιο σύγχρονα συστήματα αυτοματοποιημένης διαδικασίας μετακίνησης και ανάλυσης δειγμάτων, όπως επίσης ένα συνεχές πρόγραμμα εκπαίδευσης των χειριστών του εξειδικευμένου εξοπλισμού.

 

Είναι μία πολύ σημαντική συνεργασία, που θα συνεχιστεί και σε επιπρόσθετους τομείς δράσεων, όπως στον τομέα μεταφοράς τεχνογνωσίας και αλλά και επιπρόσθετης εκπαίδευσης του Ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού.

 

Στόχος μας είναι να σας προφέρουμε πάντα υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και ασφάλειας, έτσι ώστε να σας ανταποδίδουμε πάντα με τον καλύτερο τρόπο, την απεριόριστη εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!

 

Για να είμαστε πάντα το …Το διαγνωστικό μας….Το διαγνωστικό σας!

 

Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ…

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!!!

 

 

⏺www.aprolipsis.gr

 

 

📍Άλιμος/Άγιος Δημήτριος

 

210.98.50.000/210.98.11.880

 

📬info@aprolipsis.gr

 

 

📍Καλλιθέα : 210.95.11.000

 

📬kallithea@aprolipsis.gr