210.95.11.000 - Καλλιθέα
kallithea@aprolipsis.gr
Δευτέρα - Παρασκευή: 06:00 - 21:30 Σάββατο: 07:00-15:00
Θεομήτορος 31/40 - Άλιμος Συν.Δαβάκη -37- Καλλιθέα
Widget Image
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ / ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οι αναλυτές του εργαστηρίου μας, που έχουν επιλεγεί προσεκτικά με μόνο κριτήριο την ποιότητά τους, είναι τελευταίας τεχνολογίας από κορυφαίες εταιρίες του χώρου.

Οι βασικοί αναλυτές που χρησιμοποιούμε είναι οι εξής:

 

Αιματολογικός Αναλυτής : Roche Sysmex XP 300

image001

O συγκεκριμένος αναλυτής είναι ένα ιδανικός αιματολογικός αναλυτής γιατί παρέχει ένα υψηλό επίπεδο ακρίβειας με τη χρήση της αυτόματης αξιόπιστη τεχνολογία της Roche. Ο αναλυτής αυτός πραγματοποιεί την ανάλυση των αιματολογικών παραμέτρων, δηλαδή τη Γενική αίματος (αιματοκρίτης, λευκά αιμοσφαίρια, τύπος λευκών, αιμοπετάλια, δείκτες ερυθρών κλπ).

 

Βιοχημικός Αναλυτής : SIEMENS Dimension RXLmax

image004

Ο Αυτόματος Βιοχημικός Αναλυτής DIMENSION RXL του Οίκου SIEMENS αποτελεί σημείο αναφοράς ως προς την πρωτοποριακή τεχνολογία του, αλλά και την αποδεδειγμένη αξιοπιστία του.O αναλυτής αυτός διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία αντιδραστηρίων χωρίς χειροκίνητη προεργασία δειγμάτων και αντιδραστηρίων για όλες τις μεθόδους ανάλυσης.

Στον αναλυτή αυτόν πραγματοποιούνται οι βιοχημικές εξετάσεις, όπως: Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, Ουρικό οξύ,Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, SGOT, SGPT, Αλκαλική φωσφατάση, γ-GT, LDH,  Χολερυθρίνη, Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Φώσφορος, Σίδηρος κλπ.

 

Ορμονολογικός Αναλυτής: SIEMENS Adviacentaur CP

image005

Ο ADVIA Centaur CP συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα και τις καινοτομίες τουADVIA Centaur με την τεχνολογία του αύριο. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του δίνει τη δυνατότητα στον αναλυτή να είναι πάντα σε ετοιμότητα για να διαχειρίζεται δείγματα όλο το 24ώρο χωρίς να χρειάζεται παρά μόνο την ελάχιστη ενασχόληση του χειριστή.

Ο αναλυτής αυτός έχει τη μεγαλύτερη πραγματική παραγωγικότητα από οποιοδήποτε άλλο μη επιδαπέδιο σύστημα, αποδίδοντας 180 αποτελέσματα ανά ώρα με πρώτο αποτέλεσμα στα 15 λεπτά.
Ο ADVIA Centaur CP διαθέτει δίσκο αντιδραστηρίων 15 θέσεων και επιτρέπει την παραμονή και φύλαξη των αντιδραστηρίων επί του αναλυτή, μειώνοντας σημαντικά την απαιτούμενη προεργασία πριν την έναρξη της ρουτίνας. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα ανίχνευσης και διαχείρισης πήγματος, σύστημα ανίχνευσης φυσαλίδων, ανίχνευση στάθμης καθώς και μέτρηση της εισφροφόμενης ποσότητας δείγματος και αντιδραστηρίων για απόλυτη διασφάλιση αποτελεσμάτων, ενώ παρέχει στο χειριστή απόλυτα αυτοματοποιημένες διαδικασίες αυτόματης αραίωσης – επανάληψης και εκτέλεσης αντανακλαστικών εξετάσεων (reflex tests).

O ADVIA Centaur CP ανήκει στην οικογένεια ανοσολογικών αναλυτών ADVIAκαι ACS. Χρησιμοποιεί τα ίδια αντιδραστήρια και την ίδια τεχνολογία αιχμής σε συνδυασμό με νέες σχεδιαστικές προτάσεις ώστε να αποτελεί το μέλλον των ανοσολογικών αναλυτών.

Στον αναλυτή αυτόν πραγματοποιούνται εξετάσεις με τη μέθοδο της χημειοφωταύγειας, όπως:

 

  • Φερριτίνη, high sensitivity-CRP
  • ορμόνες θυρεοειδή (TSH, T3, T4, FT3, FT4, Anti-TPO, Anti-Tg κλπ),
  • ορμόνες γονιμότητας (Χοριακή γοναδοτροπίνη, FSH, LH, E2, Προλακτίνη, Προγεστερόνη, Τεστοστερόνη κλπ),
  • ανίχνευση αντισωμάτων για Ερυθρά, Τοξόπλασμα, CMV, ηπατίτιδα κλπ),
  • καρκινικοί δείκτες (PSA, fPSA, CEA, AFP, CA 125, CA 15-3, CA 19-9 κλπ).

 

Αναλυτής Πήξης :SIEMENS BFT  II Analyzer

image006

Αναλυτής μέτρησης παραμέτρων πήξης (ΡΤ, ΡΤΤ, Ινωδογόνο)   της εταιρείας SIEMENS

Στον αναλυτή αυτόν πραγματοποιούνται οι εξετάσεις που αφορούν την πήξη του αίματος (PT, INR, PTT, Ινωδογόνο κλπ).