210.95.11.000 - Καλλιθέα
kallithea@aprolipsis.gr
Δευτέρα - Παρασκευή: 06:00 - 21:30 Σάββατο: 07:00-15:00
Θεομήτορος 31/40 - Άλιμος Συν.Δαβάκη -37- Καλλιθέα
Widget Image
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ / ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΟΔΟΝΤΩΝ – ΓΝΑΘΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΟΔΟΝΤΩΝ – ΓΝΑΘΟΥ

NewTom η κορυφαία τεχνολογία στην οδοντιατρική απεικόνιση

Η έρευνα και η καινοτομία στην υπηρεσία της οδοντιατρικής απεικόνισης υψηλών απαιτήσεων
Καινοτόμος τεχνολογία, εξαιρετική απόδοση και ποιότητα… μέσα σε ένα όνομα.
Το Newtom διασφαλίζει εξαιρετική απόδοση και ποιότητα σε όλες τι δυνατές προκλήσεις με αισθητήρα τεχνολογίας αιχμής και τη νέα λειτουργία teleradiographic για 2D/3D επιδόσεις εξαιρετικά υψηλών διαγνωστικών απαιτήσεων.

Με αμέτρητες διαγνωστικές εφαρμογές και τρομερές δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων προσφέροντας την υψηλότερη ανάλυση στην οδοντιατρική απεικόνιση.
Με καινοτόμα πρωτόκολλα χαμηλής δόσης (τεχνολογίας SafeBeam™) όπου διασφαλίζουν χαμηλά επίπεδα ακτινοβολίας επιτυγχάνοντας τη μέγιστη προστασία των εξεταζόμενων.

Εικόνες υψηλής ανάλυσης οδοντοστοιχίας (είτε πλήρεις είτε σε τεταρτημόρια)
Λειτουργία ψηφιακών Πανοραμικών – MultiPAN (Δημιουργία 5 ακτινογραφικών εικόνων από μία μόνο σάρωση)

 

 

 

 

 

Εξελιγμένες ΚΕΦΑΛΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Αυτόματη πανοραμική απεικόνιση με τεχνολογία ApT (Autoadaptive Picture Treatments) όπου παρέχει αυτόματη και βέλτιστη εστίαση των ριζών, προσαρμοσμένη στον εξεταζόμενο.
Καινοτόμος απεικονιστική τεχνολογία Cone Beam (εξελιγμένη και λεπτομερής εικόνα της περιοχής) 3D εικόνες υψηλής ποιότητας με ακραίες λεπτομέρειες για διαγνώσεις υψηλών απαιτήσεων

ADAPTIVE FOV: ακριβής επιλογή της περιοχής έκθεσης ακτινοβολίας, τόσο για 2D όσο και για 3D εξετάσεις, περιορίζοντας έτσι την ακτινοβολία μόνο στις ανατομικές περιοχές που πρέπει να διαγνωστούν

Ποιοτικές και ακριβείς εικόνες με VGi evo για ενδοδοντικές και περιοδοντικές εφαρμογές.

Λειτουργία ECO-Dose με τον πλέον σύγχρονο αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας που εξασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορες σαρώσεις για ενίσχυση της ασφάλειας και της άνεσης του εξεταζόμενου

Εξειδικευμένες εικόνες και ειδικά πρωτόκολλα για ενήλικες και παιδιά

Τεχνολογία SAFEBEAM™ (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) προσαρμόζει αυτόματα τη δόση ακτινοβολίας του εξεταζόμενου, μειώνοντας την πιθανότητα άσκοπης υψηλής δόσης
Πρωτοποριακό και ανανεωμένο σύστημα τοποθέτησης του εξεταζόμενου.
Εξειδικευμένη σχεδίαση για παιδιατρικές εφαρμογές (χρήση προστατευτικών ασπίδων) Προσαρμοσμένα FOV, ειδικά σχεδιασμένα για παιδιατρικές εφαρμογές, όπου διασφαλίζουν ότι ακτινοβολούνται μόνο ανατομικές περιοχές ενδιαφέροντος, ελαχιστοποιώντας έτσι την έκθεση του εξεταζόμενου παιδιού

ECO SCAN 3D: επιτρέπει τη λήψη ογκομετρικών εικόνων με ταχεία σάρωση (τουλάχιστον 3,6 δευτερόλεπτα) και με σημαντικά μειωμένη δόση ασθενούς (ελάχιστη έκθεση μόνο 0,9 δευτερόλεπτα)

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ
Η πανοραμική ακτινογραφία έχει καθιερωθεί ως η πολυτιμότερη και χρησιμότερη ακτινογραφική εξέταση στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη για τον πλήρη έλεγχο του οδοντικού φραγμού. Η πανοραμική ακτινογραφία είναι η μοναδική ακτινογραφική τεχνική που δίνει τη δυνατότητα στον Οδοντίατρο να δει σε μια μόνο εικόνα ταυτόχρονα όλα τα δόντια και τα οστά τόσο της άνω όσο και της κάτω γνάθου, καθώς και τις κροταφογναθικές αρθρώσεις.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΕΦΑΛΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ
Η κεφαλομετρική ακτινογραφία είναι η εξέταση κατά την οποία έχουμε μια δισδιάστατη απεικόνιση της κεφαλής όπου μπορούμε να εξετάσουμε τις γνάθους και το κρανίο του εξεταζόμενου και να πραγματοποιήσουμε χρήσιμες μετρήσεις. Είναι μια απαραίτητη εξέταση για την ορθοδοντική αξιολόγηση των δοντιών. Πάνω στην κεφαλομετρική ακτινογραφία ο ορθοδοντικός πραγματοποιεί μια σειρά μετρήσεων κι υπολογισμών και με βάση αυτά καθορίζει το είδος και τα στάδια της θεραπείας.

ΚΩΝΙΚΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ 3D
Υπολογιστική ογκομετρική τομογραφία (CBCT/CBVT)
H εξέλιξη στην απεικόνιση των γνάθων είναι η τρισδιάστατη υπολογιστική τομογραφία. Η τομογραφία μοιάζει με την κλασική αξονική τομογραφία γνάθων (Dental CT), αλλά η δόση ακτινοβολίας στην CBCT/ CBVT είναι υποπολλαπλάσια, σημαντικό για την ακτινοπροστασία του εξεταζομένου. Η CBCT/ CBVT αποτελεί σήμερα την πιο σύγχρονη απεικονιστική μέθοδο τόσο για τη διάγνωση όσο και για τη θεραπεία στην οδοντιατρική καθώς παρέχει 3D/ τρισδιάστατες εικόνες των δομών των γνάθων και των δοντιών, με εξαιρετική ακρίβεια και λεπτομέρεια.