210.95.11.000 - Καλλιθέα
kallithea@aprolipsis.gr
Δευτέρα - Παρασκευή: 06:00 - 21:30 Σάββατο: 07:00-15:00
Θεομήτορος 31/40 - Άλιμος Συν.Δαβάκη -37- Καλλιθέα
Widget Image
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ / ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

Blog

Η ασφαλής οργάνωση του TEDx University of Piraeus 2021  στις 15 Μαΐου, είχε την σφραγίδα του Διαγνωστικού  Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ

 

Το διαγνωστικό κέντρο Α-Πρόληψις έχοντας αποδείξει ότι είναι αρωγός σε καινοτόμες πρωτοβουλίες και προσπάθειες, στηρίζοντας τους νέους ανθρώπους και τις αναζητήσεις τους, έδωσε για άλλη μια φορά δυναμικό παρόν, συμμετέχοντας στις διαδικασίες της ασφαλούς οργάνωσης του TEDx University of Piraeus 2021.

To TEDx University of Piraeus αποτελεί έργο του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών .

Τα ΤΕDx events, είναι  ανεξάρτητα συνέδρια  που πραγματοποιούνται από ομιλητές που θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις ιδέες τους εμψυχώνοντας το κοινό σε ένα συναρπαστικό ταξίδι, όπου θα αντιληφθεί τα πράγματα κάτω από μια διαφορετική προοπτική. Στόχος τους να βάλουν σε κίνηση την νεολαία ,προκειμένου να λάβει δράση σήμερα για να χτίσει το μέλλον στο οποίο αξίζει να ζει.

Το TEDx University of Piraeus διεξήχθη στις 15 Μαΐου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, με ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη.

Στην προσπάθεια τους αυτή, το διαγνωστικό κέντρο Α-Πρόληψις έδειξε την έμπρακτη στήριξη του, γιατί αναγνώρισε και δικά του χαρακτηριστικά. Σαφής στόχους, προσανατολισμένους στην ποιότητα γνώσεων, την αξιοπιστία και την ανθρώπινη επαφή.