210.95.11.000 - Καλλιθέα
kallithea@aprolipsis.gr
Δευτέρα - Παρασκευή: 06:00 - 21:30 Σάββατο: 07:00-15:00
Θεομήτορος 31/40 - Άλιμος Συν.Δαβάκη -37- Καλλιθέα
Widget Image
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ / ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

Blog

11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

 

Στην Ελλάδα η Ημέρα του παιδιού γιορτάζεται την 11η Δεκεμβρίου – γενέθλια ημέρα της UNICEF – United Nations Children’s Fund (Ταμείο Παιδιών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών) που ιδρύθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1946 για να βοηθήσει αρχικά τα παιδιά της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Κίνας μετά το τέλος του Β’ παγκοσμίου Πολέμου.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδιού ,το «ΑΠΡΟΛΗΨΙΣ» παρέχει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για παιδιά σε ειδικές τιμές .To εργαστήριο διαθέτει ξεχωριστό και ειδικό τμήμα παιδικής αιμοληψίας όπου τo περιβάλλον είναι φιλικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών,με στόχο να νιώθουν άνετα και οικεία.

Τo ιατρικό δυναμικό είναι πλήρως εκπαιδευμένο και καταρτισμένο με      πολυετή εμπειρία στον παιδιατρικό τομέα.Σημαντικό επίσης είναι ότι το  «ΑΠΡΟΛΗΨΙΣ» διαθέτει την πλέον σύγχρονη συσκευή “vein light” πετυχαίνοντας έτσι την άριστη αιμοληψία , χωρίς την ταλαιπωρία του παιδιού.

Ενημερωθείτε σχετικά με τους εξειδικευμένους παιδικούς/εφηβικούς προληπτικούς ελέγχους που προσφέρει το διαγνωστικό κέντρο ‘ΑΠΡΟΛΗΨΙΣ’  για το μήνα Δεκέμβριο.

 

Με εκτίμηση,